Montaj uşorMontaj uşor

Alegerea sistemelor Norgips vă va ușura munca și va economisi timpul dvs.

Plăcile de gips-carton sunt un material de construcție cu o gamă foarte largă de aplicații.

Acestea sunt perfecte pentru pereți despărțitori, pereți cortină, plafoane suspendate, plafoane false, șape uscate sau construcția mansardei. Această soluție facilitează implementarea fără probleme chiar și a proiectelor dificile și nu necesită multă experiență pentru a obține efectul dorit.

Economie de timp

Nu există nicio îndoială că utilizarea plăcilor de gips-carton reduce semnificativ timpul de executare a structurii.

Construcția uscată, după cum sugerează și numele, are loc fără utilizarea apei. Acesta este un avantaj foarte important, deoarece nu trebuie să așteptăm săptămâni întregi ca tencuiala să se usuce și putem începe imediat lucrările de finisare.

Un alt avantaj al plăcilor de gips-carton este greutatea redusă a materialului. Prin comparație, un perete realizat din blocuri de gips este de trei ori mai greu, iar unul realizat din blocuri de silicat este chiar de cinci ori mai greu. Prin urmare, plăcile ușoare pot fi transportate fără a exercita prea multă presiune asupra coloanei vertebrale.

Uitați de renovarea împovărătoare

Lucrările de renovare sunt asociate, de obicei, cu un proces lung care face viața insuportabilă pentru locuitorii unei case. Plăcile de gips-carton ajută la înlăturarea acestui stereotip.

Utilizarea sistemelor gata făcute de Norgips nu necesită mutarea pe durata lucrărilor de construcție, nici măcar la instalarea pardoselii - așa-numita șapă uscată. Aveți nevoie doar de plăci din gips-carton și de o bază din polistiren, vată minerală, perlit sau argilă expandată. Chiar a doua zi, puteți să mergeți pe șapa uscată proaspăt pusă și să începeți imediat să puneți pardoselile (parchet, panouri, teracotă), ceea ce nu este realist atunci când se utilizează o șapă umedă.

Libertatea de a crea structuri personalizate

Plăcile de gips-carton fac posibilă îndeplinirea visului de a avea pereți perfect netezi, pe care cele mai variate culori de vopsea și tapet să arate perfect.

Folosind plăci din gips-carton de 6,5 mm, vom crea plafoane suspendate, curbe și arcade. Datorită durabilității confirmate de teste, dulapurile, rafturile și alte elemente prevăzute în design pot fi fixate pe pereți fără nicio grijă. Pentru mai multe informații despre rezistența la sarcină a plăcilor de gips-carton, faceți clic aici.

Structura uscată din plăci din gips-carton permite, de asemenea, construirea eficientă a pereților înalți - până la 11 metri. Cu tehnologiile tradiționale, acest lucru este complicat și necesită multă muncă. În plus, datorită sistemelor gata făcute, putem modela aproape în mod liber parametrii pereților, cum ar fi rezistența la foc, grosimea sau izolarea fonică. Trebuie doar să potriviți soluția corectă cu funcția dorită.

Sistemele Norgips înseamnă un rezultat final mai bun la un cost mai mic.

Tavan suspendat utilizând sistemul NORGIPS - Etape de montaj
Perete despărțitor / Placare într-un singur strat - Etape de montaj
NORGIPS Extra Finish
Glet gata preparat, pentru finisarea de înaltă calitate a plăcilor de gips-carton ș…
Placi din gips-carton NORGIPS GKBI 12,5 mm tip H2
Plăci din gips-carton impregnate cu rezistență sporită la umiditate
Expediază un mesaj

Stimați domni și doamne,,
securitatea datelor cu caracter personal este un aspect foarte important pentru noi. De aceea, vă transmitem informațiile despre tipul de date personale pe care le deținem. Administrator al datelor cu caracter personal este Norgips Sp. z o.o. cu sediul în Varșovia, cod poștal /02-634/, str. Racławicka 93. Datele personale vor fi utilizate pentru deservirea cererii trimise.
Poți citi mai multe în Politica noastră de Confidențialitate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Alexandru Pitac
Technical Advisor
Cristian Roman
Product Manager Romania
Dosar de documente
Dosar de documente
close

Dosarul de documente este locul în care puteţi stoca fişierele selectate pentru descărcare și calculele privind consumul de materiale.

Faceți clic pe "Pentru dosar" pe orice document sau calcul.

Cu ajutorul acestui dosar de documente puteți pregăti cu ușurință documentația pentru investiția dumneavoastră, inclusiv:

  • documentația tehnică a produselor și soluțiilor
  • calculul consumului de materiale
  • lista rezumativă a produselor
  • foaia de titlu cu un calcul al investiției
Descarcă ZIP Descarcă ZIP
Descarcă PDF Descarcă PDF
Trimite la @ Trimite la @
 Șterge dosarul
Închide
în sus