Faceţi cunoştinţă cu NORGIPS - furnizorul dumneavoastră de încredere pentru sisteme de gips-carton

Din 1998, suntem alături de dumneavoastră – ori de câte ori aveți nevoie de soluții sigure, simple și eficiente.

Suntem prezenţi pe piaţa românească din anul 1998.

Puteți găsi produsele cu sigla noastră în peste 12 țări europene.

Toate produsele noastre sunt certificate conform celor mai exigente cerințe.

De la înființare am produs peste 1 miliard de m² de plăci din gips-carton, echivalent a peste 50 m² pentru fiecare locuitor al României

Despre companie

Parte a unui concern german cu operațiuni în întreaga lume, Norgips este o companie internaţională cu origini Norvegiene, prezentă în peste 12 țări europene. Din 1998 am dezvoltat sistematic vânzările produselor noastre în România. Specialiștii noștri sprijină în mod activ partenerii, clienții și beneficiarii produselor noastre.

Suntem un lider printre producătorii de sisteme de pereți despărțitori, tavane suspendate și tencuieli uscate pentru pereți și tavane.

Datorită experienței noastre de peste 20 de ani pe piața românească, putem oferi produse de cea mai înaltă calitate, sigure și ușor de instalat. Toate produsele noastre sunt supuse unor teste riguroase de laborator și dețin declarații de performanță, agremente și avize tehnice care le permit să fie utilizate în clădiri rezidențiale și de utilitate publică.

Indiferent de natura lucrării, fie că este vorba de renovarea apartamentelor, a caselor sau de construcția de locuințe noi, compartimentări în hale industriale sau protecție la foc:

ECONOMISIM TIMP ȘI COSTURI oferind EXECUTANȚILOR acces la cunoştinţe, produse și soluții certificate care fac munca eficientă în proporţie de 100% .

SPRIJINIM PROFESIONIȘTII astfel încât clădirile pe care le construiesc sau renovează să îndeplinească cerințele de PROTECȚIE LA INCENDIU, CONFORT TERMIC și ACUSTIC, creând SPAȚII ESTETICE, COMFORTABILE și SIGURE pentru mulți ani de acum înainte.

Viziune

Viziunea noastră este de a fi un furnizor de produse pentru construcții din gips-carton, la care partenerii, clienții și beneficiarii noștri vor continua să se întoarcă. Marca Norgips va fi cea mai populară alegere în domeniul materialelor pentru construcții uscate, ajutându-i pe cei interesați să își realizeze proiectele în mod eficient, cu costuri reduse, oferind sprijin și know-how acolo unde este necesar. Pentru aceasta:

 • Facem lucrările de renovare și de construcții mai ușoare pentru cei care folosesc produsele noastre prin furnizarea de produse, accesorii și soluții durabile și ușor de utilizat care simplifică munca, economisesc timp și resurse.
 • Împărtășim expertiza noastră astfel încât oricine cu un minim de cunoștințe, abilități tehnice și unelte să poată realiza construcția de gips-carton sigur, rapid și cu costuri reduse, obținând rezultatul dorit.

Ne sprijinim partenerii în dezvoltarea lor oferindu-le soluții adaptate necesităților și consultanță pentru a le face munca mai valoroasă și mai eficientă.

Misja i wizja
Norgips to

Norgips înseamnă:

 • Produse recunoscute folosite de profesioniști și entuziaști de peste 20 de ani
 • Sisteme și soluții complete pentru structuri din gips-carton
 • Logistică fiabilă
 • Acces la cunoștințele tehnice necesare (cataloage și broșuri, instrucțiuni video, sfaturi de montaj)
 • Calitate înaltă la preţuri competitive
 • Produse având avize tehnice, agremente, certificate de calitate
 • Crearea și îmbunătățirea continuă a soluțiilor prin urmărirea în timp a lucrărilor și teste de laborator
 • Sprijin pentru parteneri oriunde și oricând este necesar
NORGIPS - fabrica din Opole, Polonia
Dosar de documente
Dosar de documente
close

Dosarul de documente este locul în care puteţi stoca fişierele selectate pentru descărcare și calculele privind consumul de materiale.

Faceți clic pe "Pentru dosar" pe orice document sau calcul.

Cu ajutorul acestui dosar de documente puteți pregăti cu ușurință documentația pentru investiția dumneavoastră, inclusiv:

 • documentația tehnică a produselor și soluțiilor
 • calculul consumului de materiale
 • lista rezumativă a produselor
 • foaia de titlu cu un calcul al investiției
Descarcă ZIP Descarcă ZIP
Descarcă PDF Descarcă PDF
Trimite la @ Trimite la @
 Șterge dosarul
Închide
în sus