Rezistență mecanicăRezistență mecanică

Rezistența plăcilor de gips-carton Norgips

Pereții interiori sunt elementul care conferă caracter oricărui spațiu.

Acestea stabilesc divizarea și ordonează funcțiile. Sunt responsabile de amenajarea și securitatea spațiilor. Prin urmare, atunci când planificați construcția, merită să alegeți produse care sunt durabile și de lungă durată.

Posibilităţi de amenajare nelimitate

La fel de importantă ca și siguranța este funcționalitatea. Fie că sunteți în căutarea unor soluții pentru casă, biroul sau spațiile publice, placarea uscată poate satisface toate nevoile dumneavoastră de proiectare.

Datorită greutății sale reduse și asamblării ușoare, putem crea interioare de vis în orice stil. Dar rezistența? La urma urmei, pe pereți atârnăm nu numai fotografii, oglinzi sau imagini, ci și dulapuri, televizoare. Plăcile de gips-carton sunt un material foarte rezistent, care poate fi încărcat cu greutăți mari fără nicio grijă. Dulapurile de bucătărie, rafturile pline de cărți sau de dosare nu reprezintă o problemă pentru acestea. Produsele Norgips trebuie să treacă o serie de teste în laborator înainte de a putea fi distribuite. Greutatea admisibilă a sarcinii este determinată cu precizie pe baza acestora. În cazul unui perete din gips-carton simplu, aceasta este de 40 kg pe metru liniar, în timp ce în cazul utilizării unui perete din gips-carton dublu este de până la 70 kg pe metru liniar. În acest fel, sunt create soluții testate și verificate, adaptate scopului clădirii.

Montaj ușor

Dispozitivele de fixare utilizate pentru a agăța obiecte atât de tavan, cât și de pereții din gips-carton Norgips sunt mult mai ușor de instalat decât cele utilizate în construcțiile tradiționale. Numărul și poziția diblurilor de tip Molly pot fi ajustate în funcție de sarcina și grosimea plăcii de gips-carton. Aceasta este o metodă foarte simplă de instalare, care nu necesită utilizarea unui burghiu de mare putere.

Sistemele Norgips sunt o garanție de durabilitate și de sprijin în crearea de interioare moderne și funcționale.

Placi din gips-carton NORGIPS GKF 12,5 mm tip DF
Plăci din gips-carton cu rezistență sporită la incendiu
NORGIPS Extra Finish
Glet gata preparat, pentru finisarea de înaltă calitate a plăcilor de gips-carton ș…
NORGIPS Finish
Glet de finisare pe bază de ipsos aditivat pentru nivelarea rosturilor dintre plăcile de …
Expediază un mesaj

Stimați domni și doamne,,
securitatea datelor cu caracter personal este un aspect foarte important pentru noi. De aceea, vă transmitem informațiile despre tipul de date personale pe care le deținem. Administrator al datelor cu caracter personal este Norgips Sp. z o.o. cu sediul în Varșovia, cod poștal /02-634/, str. Racławicka 93. Datele personale vor fi utilizate pentru deservirea cererii trimise.
Poți citi mai multe în Politica noastră de Confidențialitate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Termenii de utilizare Google.

Alexandru Pitac
Technical Advisor
Cristian Roman
Product Manager Romania
Dosar de documente
Dosar de documente
close

Dosarul de documente este locul în care puteţi stoca fişierele selectate pentru descărcare și calculele privind consumul de materiale.

Faceți clic pe "Pentru dosar" pe orice document sau calcul.

Cu ajutorul acestui dosar de documente puteți pregăti cu ușurință documentația pentru investiția dumneavoastră, inclusiv:

  • documentația tehnică a produselor și soluțiilor
  • calculul consumului de materiale
  • lista rezumativă a produselor
  • foaia de titlu cu un calcul al investiției
Descarcă ZIP Descarcă ZIP
Descarcă PDF Descarcă PDF
Trimite la @ Trimite la @
 Șterge dosarul
Închide
în sus